Tuinhuis Culinair

Dinerbon Tilburg Tuinhuis Culinair
Adres
Westermarkt 5
5042 MC Tilburg
Telefoon
013 - 46 34 868
Dinerbon Tilburg Tuinhuis Culinair
Dinerbon Tilburg Tuinhuis Culinair

Tuinhuis Culinair is een bijzondere eetgelegenheid in Winkelcentrum Westermarkt in Tilburg. De kernbegrippen zijn passie, puur, eerlijk en verassend. Ervaar het zelf door uw Dinerbon hier te besteden! Het restaurant is geopend op maandag tot en met zaterdag tussen 10:00 en 20:00. U kunt er onder andere ontbijten, lunchen en dineren. Het vriendelijke team van Tuinhuis Culinair hoopt u spoedig te mogen ontvangen! Neem dan gerust uw Dinercheque mee.

Bij Tuinhuis Culinair gaan ze voor pure smaken. Dat wil zeggen dat de oorspronkelijke smaak van het product alleen verhoogd wordt door middel van kruiden en andere natuurlijk producten. Ook werken ze graag met lokale en eerlijke producten. Zo schenken ze fairtrade koffie en biologische wijnen. Het vlees is afkomstig van de biologische slager “van Ginhoven”. Dit alles leidt tot kwaliteit, volle smaken en een beter welzijn voor dier en mens. Proef het zelf met uw Dinerbon! Op de lunchkaart vindt u onder andere diverse belegde stokbroodjes, met bijvoorbeeld huisgemaakte tonijnsalade of gewokte pikante kip. Of wat dacht u van een Thaise, Italiaanse, Franse of Indonesische salade? Ook in de avond bent u van harte welkom bij Tuinhuis Culinair. Ga dan voor de dry aged burger of de spareribs! Ook serveren ze dagelijks een wisselend wokgerecht voor slechts €10. Betalen kan ook gewoon met uw Dinercheque.

Tuinhuis Culinair biedt ook diverse arrangementen aan, die allemaal op de website te vinden zijn. Zo kunt u er onder andere terecht voor een ontbijt, high tea, chocoladeverleiding of borrel & bites. Dit is ideaal voor een feestelijk dagje uit met uw partner of vriendengroep!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10