Wereld Eetcafe Pino's

Dinerbon Tilburg Wereld Eetcafe Pino's
Adres
Stationsstraat 8
5038ED Tilburg
Telefoon
013 5425523
Dinerbon Tilburg Wereld Eetcafe Pino's

Bij Wereld Eetcafé Pino’s kunt u nu ook terecht met uw dinercheque! Dit leuke restaurant is gelegen aan de Stationsstraat in Tilburg. Bij Pino’s eetcafé is er letterlijk een wereldse ambiance. U kunt hier ontspannen in Oosterse sferen en kiezen uit een scala aan verrukkelijke gerechten uit verschillende landen! In het eetcafé zijn souvenirs van eerdere reizen terug te vinden. Zij brengen in het eetcafé een vleugje sfeer uit verschillende culturen. Wereld eetcafé Pino’s heeft ook een mooi tuinterras waar u in de zomerperiode kunt genieten van het prachtige weer en van uw heerlijke maaltijd. Ook is er een Oosterse zithoek aanwezig waar u heerlijk kunt zitten met een borreltje of als u gaat genieten van uw dessert.

De gerechten die in de keuken worden bereid zijn ontstaan na vele reizen. Zo worden er vooral veel plaatselijke gerechten bereid. De essentie van deze verschillende keuzes kunt u zeker terug vinden in de bereidingswijzen van de koks, maar ook in de verschillende kruiden. Op deze manier blijft het authentieke karakter van de gerechten bewaard! U kunt met uw dinerbon dus gerechten proeven uit o.a. Indonesië, Turkije, China, Mexico, Griekenland, Marokko en Japan. Pino’s zou nog zeker meer landen willen bezoeken om nieuwe gerechten op de kaart te brengen!

Op maandag is Pino’s helaas gesloten, maar van dinsdag tot en met zondag is het restaurant zeker voor u geopend van 17:00 uur tot 22:00 uur. Pino’s verwelkomt u en uw gezelschap graag, jong en oud. Pak dus snel uw dinercheque of dinerbon en ga langs!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10