Buffetrestaurant d'n Heerboer

Dinerbon Uden Buffetrestaurant d'n Heerboer
Adres
St. Janstraat 18
5401BB Uden
Telefoon
041 3265512
Dinerbon Uden Buffetrestaurant d'n Heerboer
Dinerbon Uden Buffetrestaurant d'n Heerboer

Aan de St. Janstraat in Uden staat Buffetrestaurant d’n Heerboer. Hier kunt u nu ook terecht met uw dinercheque als betaalmiddel! U kunt hier onbeperkt genieten van de rijkelijk gevulde buffetten met gerechten uit de nationale en internationale keuken. U kunt hier terecht met jong en oud. Er is namelijk een royale speelruimte en gereduceerde prijzen voor kinderen tot en met 11 jaar. Restaurant d’n Heerboer beschikt over 2 gezellige zalen. Deze zalen zijn uitermate geschikt voor besloten feesten of andere gelegenheden. Naast uw dinerbon mag u meenemen wie u wilt. Kom dus gezellig langs met uw kinderen, vrienden, ouders of ander gezelschap! Samen met het team van d’n Heerboer maakt u er een onvergetelijk bezoek van!

De koks werken met passie en liefde aan alle gerechten die zij serveren. U kunt zelf uw favoriete gerecht kiezen, maar ook een heerlijk stuk vlees of vis bereiden door de koks. U kunt van voorgerecht tot nagerecht eten wat u wilt zonder de tijd in de gaten te houden! Voor jong en oud zijn er genoeg heerlijke gerechten om uit te kiezen, zo word het voor iedereen een feestje! Ook de drankenkaart van d’n Heerboer is uitgebreid. Van heerlijke alcoholische dranken tot non-alcoholische dranken. Combineer het uitstekend met een gerecht naar keuze!

Op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend vanaf 17:00 uur en op zondag vanaf 16:00 uur. Maak snel gebruik van uw dinercheque of dinerbon en ga naar Buffetrestaurant d’n Heerboer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10