Gossimijne Uden

Dinerbon Uden Gossimijne Uden
Adres
Kerkstraat 35
5401 BD Uden
Telefoon
0413 270017
Dinerbon Uden Gossimijne Uden
Dinerbon Uden Gossimijne Uden
Dinerbon Uden Gossimijne Uden

Bent u toe aan een bourgondische ervaring? Kom dan gezellig langs bij Bistro Gossimijne in Uden. Hier bent u aan het juiste adres voor een avond met goed eten, goede wijn en dat met goed gezelschap. Wees welkom met uw dinerbon of dinercheque en laat u door ons in de watten leggen.

Bij binnenkomst zult u gelijk merken dat u aan het goede adres bent voor een gezellige avond. Ons personeel zal u met open armen ontvangen en welkom heten. U kunt bij ons uw diner starten met een heerlijk aperitief met onze vers gebakken stokbrood met kruidenboter en Jamaicaanse dip of heerlijk gekruide focaccia. Daarna kunt u aanschuiven voor een voordelig drie gangen menu met bijvoorbeeld een carpaccio als voorgerecht, beef buffalo als hoofdgerecht en een heerlijke cheesecake als dessert. Van begin tot eind zult u genieten en verzorgen wij uw avond. Ook kinderen zijn van harte welkom bij ons en zullen hun vingers aflikken bij ons kindermenu. Kortom, verwacht bij ons een volledige culinaire beleving met gastvrije service.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Bistro Gossimijne in Uden. Een bourgondische ervaring met voor iedereen wat wils. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10