Zinderend

Dinerbon Uden Zinderend
Adres
Sint Janstraat 48
5401 BB Uden
Telefoon
0413 255600
Dinerbon Uden Zinderend
Dinerbon Uden Zinderend
Dinerbon Uden Zinderend

Kom met je dinerbon langs bij Restaurant Zinderend in Uden

Restaurant Zinderend is hét restaurant in Uden waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Loop je binnen in dit restaurant, dan ervaar je direct de gezellige, warme, robuuste en stoere uitstraling waar Zinderend bekend om staat. De toegewijde keukenbrigade, gastheren en gastvrouwen doen er graag alles aan om je een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet met je dinerbon van heerlijke spijzen en dranken in een gemoedelijke sfeer. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een tafel vrij is in dit geliefde restaurant, kun je op voorhand even een reservering maken.

Kies uit een van de vele vlees- en visgerechten van Restaurant Zinderend

De toegewijde keukenbrigade van Restaurant Zinderend bereidt graag heerlijke vlees- en visgerechten op de grill en de green egg. Daarnaast heb je met je dinercheque ook de keuze uit verschillende leuke vegetarische gerechten. Voor ieder gerecht wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van verse ingrediënten. En dat proef je! Probeer jij binnenkort een varkenshaasje met La Trappe marinade, een rib eye, een eigen gerookte zalm, buikspek of huisgemaakte pulled meat uit met je dinercheque? Of je nu een makkelijke eter of een moeilijke eter bent, voor ieder is er wat wils te bestellen op de kaart.

Ontvang professioneel advies over bijpassende bieren

Van oudsher ben je natuurlijk gewend dat er bij veel gerechten een bijpassende wijn wordt geserveerd. Bij Restaurant Zinderend in Uden pakken ze het net even wat anders aan. Bier gaat namelijk minstens zo goed samen met een mooi vlees- of visgerecht. Daarom wordt er bij ieder gerecht op de kaart een passend biertje gematcht, maar het personeel van Restaurant Zinderend in Uden kan je natuurlijk ook alles vertellen over de beste combinatie. Bekijk de menukaart alvast online en ontdek de gerechten die er dit seizoen voor je worden geserveerd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10