Brasserie de VOC

Dinerbon Udenhout Brasserie de VOC
Adres
Slimstraat 82
5071EM Udenhout
Telefoon
013 5111914
Dinerbon Udenhout Brasserie de VOC
Dinerbon Udenhout Brasserie de VOC
Dinerbon Udenhout Brasserie de VOC

Brasserie de VOC in Udenhout is een heerlijke plek voor lunch en diner met een geheel eigen uitstraling en karakter. Het interieur zorgt voor een gezellige, maritieme sfeer en de kaart is geinspireerd op de historische handel van de VOC met kruiden vanuit de hele wereld. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Het team van Brasserie de VOC staat voor u klaar en legt u graag in de watten. U bent welkom om bij ons een kijkje te nemen in onze keuken en wij leggen u graag alles uit over onze gerechten. Veel van onze gerechten worden bereid met kruiden die de VOC vroeger al verhandelde zoals kaneel, peper en piment. Onze kaart bestaat uit allerlei verschillende bourgondische gerechten. Alle ingredienten en producten die wij gebruiken zijn eerlijk en puur. Om u van zoveel mogelijk te laten genieten hebben wij de plankies met een selectie van een aantal kleine hapjes voor u om te proeven en te ervaren. Vul uw plankie aan met een karaktervolle wijn, heerlijk speciaalbiertje of een whiskey. Om het nog mooier te maken kunt u van al dit lekkers genieten op onze grote terras dat beschikt over windschermen, heaters en luifel waardoor er eigenlijk altijd gebruik gemaakt van kan worden. Ons terras is ook niet voor niks uitgeroepen tot een top 10 terras van Nederland.

Kom ervaren waarom ons terras in de top 10 van Nederland staat en geniet van onze heerlijke plankies met bourgondische lekkernijen. Ons team verwelkomt u graag in onze brasserie waar u zich direct thuis zal voelen. Natuurlijk kunt u hier terecht met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10