De Voorkamer

Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Adres
Slimstraat 12
5071 EK Udenhout
Telefoon
013 - 5111205
Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Dinerbon Udenhout De Voorkamer
Dinerbon Udenhout De Voorkamer

Wilt u echt weer eens uitgebreid tafelen onder het genot van mooie gerechten en bijzondere wijnen? Dan kunt u met uw Dinerbon terecht bij restaurant De Voorkamer in Udenhout. Iedereen die zich graag culinair laat verassen, is hier aan het juiste adres. De keuken laat zich het beste omschrijven als modern, kwalitatief hoogstaand en verfijnd. Ervaar het zelf tijdens een gezellige lunch of diner met uw Dinercheque! Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 12:00.

De menukaart van De Voorkamer wordt regelmatig aangepast aan de seizoenen. Er wordt gekookt met mooie dagverse ingrediënten die afkomstig zijn van lokale buren en leveranciers. Deze worden geleverd door stichting ‘Goei Eete’ waar ze ambassadeur van zijn. Een leuke manier om uw Dinerbon te besteden is door een keuzemenu van drie, vier of vijf gangen te bestellen. Hierbij vindt u gerechten zoals kabeljauw met du puy linzen, kastanje en bundelzwam of tournedos van fazant met boerenkool, witlof en saus van Tilburgse mosterd. Een bijpassend wijnarrangement behoort overigens ook tot de mogelijkheden. Bij De Voorkamer krijgt u echt weer eens wat anders! Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen. Wat dacht u van het winterse rosé gebakken hert met hertenpaté, zoetzure rode kool en king oyster?

De vegetariërs onder ons kunnen ook met hun Dinercheque bij De Voorkamer terecht. Zo serveren ze bijvoorbeeld de bijzondere Wellington van winterse groenten met kastanje , duxelles en pastinaak. Heeft u een bepaalde allergie of dieetwens? Ook daar houden ze bij De Voorkamer graag rekening mee. Zo kan iedereen zich hier thuis voelen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10