Eetcafe de Kluis

Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis
Adres
Dorpsstraat 32a
5113 TE Ulicoten
Telefoon
013-519 6444
Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis
Dinerbon Ulicoten Eetcafe de Kluis

Aan de dorpsstraat 32a in het plaatsje Ulicoten vindt u eetcafé De Kluis. Dit eetcafé dankt zijn naam aan het voormalige bankgebouw, dat in 2006 in vijf maanden is omgetoverd tot het eetcafé dat het nu is. In het gezellige restauratiegedeelte dat plaats biedt aan zestig personen, kunt u tot 17:00 lekker komen lunchen met uw dinerbon. ’s Avonds bent u welkom voor een heerlijk diner, dat voor u met liefde wordt bereidt door chef-kok Anke. Eetcafé de kluis bestaat dit jaar tien jaar en hoopt dat u dit komt vieren door een bezoek te brengen aan het eetcafé met uw dinercheque.

Op het menu van eetcafé de Kluis staan uiteenlopende gerechten. Simpel maar overtuigend lijkt het devies. Zo geniet u met uw dinerbon van een varkenshaas omring met zout spek en huisgemaakte stoofperen, of van een hertenbiefstuk met paddenstoelen, portsaus en schorseneren. Probeer ook een van de sissende pannetjes, bijvoorbeeld een boerenpan met varkenshaas, kipfilet, spek, paprika, uiten en champignons, dat wordt geserveerd met peper of champignonsaus. Eet u liever vis? Probeer dan onder andere de roodbaarsfilet met sherrytomaatjes en basilicum, die wordt gebakken in roomboter, of een vispannetje met vier soorten vis!

Bent u benieuwd geworden naar dit gezellige eetcafé in een oude bank, schroom dan niet en kom eens gezellig langs. Breng ook uw dinercheque mee, deze is namelijk eveneens van harte welkom bij eetcafé De Kluis in het mooie plaatsje Ulicoten!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10