Barcode Valkenswaard

Dinerbon Valkenswaard Barcode Valkenswaard
Adres
Markt 28
5554CC Valkenswaard
Telefoon
040 201 2458
Dinerbon Valkenswaard Barcode Valkenswaard

Barcode is de beste club van Valkenswaard. De beste DJ’s, leukste events en mooiste mensen vindt u hier! Bovendien kunt u er ook nog eens heerlijk lunchen of dineren in ruil voor uw Dinerbon. Neem plaats in het modern ingerichte restaurantvertrek of het gezellige terras en geniet van een heerlijke maaltijd. Daarna kunt u natuurlijk altijd nog even blijven hangen voor een drankje en een dansje. Het professionele keuken- en bedieningsteam staat zeven dagen per week voor u klaar! Kom dus gauw langs en neem uw Dinercheque mee.

Zoekt u nog een leuke plek in Valkenswaard om te gaan lunchen? Dan is Barcode zeker een goede plek om heen te gaan. De uitgebreide menukaart biedt namelijk voor ieder wat wils. Ze hebben simpele en vertrouwde broodjes zoals jong belegen kaas of een gekookt ei, maar ook een aantal bijzondere varianten. Wat dacht u van een broodje ‘’Barcode’’ met dun gesneden gehakt, gebakken uitjes, augurk en barbecuesaus? Ook in de avond kunt u met uw Dinerbon bij Barcode terecht. Onder de hoofdgerechten vindt u onder andere entrecote met kruidenboter, kabeljauw met rivierkreeftjes en tagliatelle carbonara. Ook kinderen kunnen gezellig mee eten!

Uiteraard is uw diner pas compleet nadat u één van de heerlijke desserts van Barcode heeft geproefd! Ze serveren onder andere dame blanche, tiramisu en de onbetwiste favoriet: yoghurt met slagroom en aardbeien. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor een ‘’toetjes parade’’! Het team van Barcode hoopt u én uw Dinercheque spoedig te mogen ontvangen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10