Het Swaard

Dinerbon Valkenswaard Het Swaard
Adres
Frans van Beststraat 1
5554EA Valkenswaard
Telefoon
040 2012369
Dinerbon Valkenswaard Het Swaard
Dinerbon Valkenswaard Het Swaard

Bent u op zoek naar een bijzonder restaurant waar u op een ontspannen wijze uw dinerbon kunt besteden in Valkenswaard? Dan is het een goed idee om een bezoek te brengen aan het prachtig ingerichte restaurant Het Swaard aan de Frans van Beststraat 1. Het restaurant bevindt zich in een bijzonder pand dat vroeger dienst deed als station van Valkenswaard. Dit is nog goed te zien en ook in de inrichting is rekening gehouden met deze bijzondere historie van het pand. Het restaurant is een onderdeel van Hotel de Valk, maar u bent er ook van harte welkom met uw dinercheque wanneer u niet van plan bent om in het hotel te blijven overnachten.

Restaurant Het Swaard serveert gerechten uit de Nederlandse en de Franse keuken. De menukaart is op zo’n manier samengesteld dat er voor iedereen wel een gerecht naar zijn of haar smaak op te vinden is. Variatie is hierbij het toverwoord. Alle gerechten worden bovendien geserveerd in drie verschillende maten. Zowel voor de kleine als de grote trek zit u hier dus goed. Ook voor de twijfelaars komt dit goed uit. U kunt namelijk twee kleine gerechten bestellen in plaats van één groot gerecht. Ook kunt u meerdere kleine gerechtjes met uw hele gezelschap delen. Dit maakt uw avond uit eten met uw dinerbon extra gezellig en levendig!

Wilt u graag een avond gezellig uit eten op deze mooie locatie in een oud station? Laat niets u dan meer tegenhouden om een tafel te reserveren bij Het Swaard. Vergeet ook zeker uw dinercheque niet thuis want die kunt u gebruiken om aan het eind van de avond te betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10