Kunstkaffee

Dinerbon Valkenswaard Kunstkaffee
Adres
Markt 23
5554CA Valkenswaard
Telefoon
040 201 6814
Dinerbon Valkenswaard Kunstkaffee

Aan de Markt in Valkenswaard staat het Kunstkaffee. Het is gevestigd op de begane grond van Galerie de Kunstkeuken dat in het monumentale oude raadhuis van Valkenswaard is gevestigd. Het Kunstkaffee is ingericht met een selectie van kunstwerken die afkomstig zijn uit de galerie en eigentijds meubilair. Hierdoor is er een bijzonder gezellige en unieke sfeer ontstaan in het restaurant. Deze sfeer kunt u nu proeven met uw dinerbon! U kunt in een inspirerende omgeving genieten van een kopje koffie met gebak, een uitgebreide lunch of een borrel met luxe hapjes. Op afspraak kan het Kunstkaffee ook uw diner, high tea, bedrijfsuitjes of trouwfeest verzorgen. U kunt in het Kunstkaffee langskomen van donderdag tot en met zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens de zomerperiode is het Kunstkaffee meerdere dagen geopend.

Met uw dinercheque zult u bij het Kunstkaffee in een geweldige omgeving kunnen eten. U zult echt genieten van deze bijzondere ervaring. Terwijl u genieten van één van de heerlijke gerechten uit de keuken of van uw kopje koffie of thee, kunnen uw ogen ook nog eens genieten van alle prachtige kunst aan de muren. Het drinken en de lunch wordt met veel zorg voor u geserveerd. Zo worden de gerechten van de lunch iedere dag vers bereid om de smaak van de gerechten optimaal te houden. Dit zult u zeker terug kunnen proeven!

Wilt u een bijzonder en ideaal dagje uit met vrienden of vriendinnen? Of juist een speciale belevenis met uw ouders? Gaat u dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar het Kunstkaffee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10