Gossimijne Veghel

Dinerbon Veghel Gossimijne Veghel
Adres
Molenstraat 41
5461JP Veghel
Telefoon
0413 319888
Dinerbon Veghel Gossimijne Veghel
Dinerbon Veghel Gossimijne Veghel
Dinerbon Veghel Gossimijne Veghel

Bij Bistro Gossimijne in Veghel bent u aan het juiste adres voor een heerlijke bourgondische ervaring in een gezellige sfeer. Wanneer u hier binnenstapt voelt u de liefde en passie voor eten. Neem plaats en geniet van al het lekkers dat Gossimijne u te bieden heeft met uw dinerbon of dinercheque.

Omdat er zoveel lekkere gerechten op onze kaart staan hebben wij een mooi concept bedankt. Wanneer u kiest voor de unlimited optie kunt u bij ons op een tapas-achtige manier per gang twee gerechtjes uitkiezen en zo van onze gehele kaart wat meekrijgen. Je hoeft dus niks te missen en krijgt een ultieme bourgondische ervaring. Maar natuurlijk heeft u ook gewoon de mogelijkheid om a la carte te bestellen in een voordelig 3 gangen keuze menu. Onze kaart bestaat uit de echte bistro klassiekers zoals steak en sate, maar wij maken af en toe ook een internationaal uitstapje. Zo hebben we ook een Gossi bowl, geinspireerd door Hawaiiaanse poke bowls. Wij proberen zoveel mogelijk met verse en verantwoorde ingredienten te werken en wisselen mee met de seizoensspecialiteiten.

Heeft u al zin gekregen in een bourgondische ervaring? Kom dan gezellig langs bij Bistro Gossimijne in Veghel met uw dinerbon of dinercheque. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor diner. Hopelijk tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10