Grand Café Sax and Jazz

Dinerbon Veghel Grand Café Sax and Jazz
Adres
Molenstraat 28
5461JR Veghel
Telefoon
041 378 5394
Dinerbon Veghel Grand Café Sax and Jazz

Sax and Jazz is een grand café gelegen in de Noord-Brabantse plaats Veghel. Veghel ligt in de meierij van Den Bosch, ongeveer tussen Den Bosch en Eindhoven in. In de buurt is dus genoeg te doen. Als u dan klaar bent met shoppen of bezienswaardigheden bezoeken, kunt u langskomen bij Sax and Jazz. Dit eetcafé staat bekend om meerdere dingen. Er heerst een prettige ambiance en het is uiterst geschikt om langs te komen met een grote groep. Dit maakt Sax and Jazz dan ook perfect voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, borrels of vergadering. Daarnaast is er regelmatig live muziek, wat uw avondje uit extra sfeer geeft.

 

Sax and Jazz heeft een zeer internationale keuken. Dit is terug te zien op het menu. Bij de voorgerechten kunt u bijvoorbeeld kiezen uit een geitenkaassalade of carpaccio. Bij de hoofdgerechten is er onder andere keuze uit garnalen of spareribs. Als nagerecht kunt u sorbetijs of banaan royaal nemen. Dit is natuurlijk slechts een greep uit het menu.

 

Sax and Jazz is dus de perfecte locatie voor uw gezellige avondje uit met een grote groep, maar ook voor een fijn diner voor u en uw partner, met uw vrienden of met uw gezin. Sax en Jazz is van woensdag tot en met zondag geopend. De deuren openen dan vanaf 17.00. Voor speciale groepen of reserveringen is het echter ook mogelijk om op een andere tijd te reserveren. Vergeet in ieder geval niet als u Sax and Jazz bezoekt om uw dinerbon of dinercheque mee te nemen, want daar kunt u hier mee betalen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10