Restaurant Sierra Vista

Dinerbon Veghel Restaurant Sierra Vista
Adres
Molenstraat 31
5461JP Veghel
Telefoon
0413 350 045
Dinerbon Veghel Restaurant Sierra Vista

Wie met de dinerbon kennis wil maken met de Zuid-Amerikaanse keuken, of deze nog verder wil ontdekken, is bij Restaurant Sierra Vista in aan het juiste adres. Dit Zuid-Amerikaanse Restaurant, gelegen in het Noord-Brabantse Veghel, heet u van harte welkom met uw dinercheque. Binnen kunt u de 100% Latijns-Amerikaanse sfeer komen ervaren, van aankleding tot bediening tot de geserveerde gerechten, alles ademt Zuid-Amerika.

U kunt bij Restaurant Sierra Vista kiezen uit een ruim aanbod aan Latijns-Amerikaanse gerechten, uit onder andere Brazilië, Mexico en Cuba. Een echte aanrader is het tapas arrangement van vier gangen, waarbij u gedurende de avond verschillende typische Zuid-Amerikaanse hapjes krijgt voorgeschoteld. Het personeel adviseert u ook graag over de bijpassende wijnen bij elk gerechtje! Wilt u romantisch dineren, of juist met familie of vrienden a la carte uit eten, dan kan dat natuurlijk ook. Elke week biedt Restaurant Sierra Vista een speciaal drie gangen week menu aan voor maar € 25,-, waarbij u de keuze heeft tussen vlees- en visgerechten. Een gerecht dat u zeker geprobeerd moet hebben wanneer u bij Sierra Vista gaat eten is de “Pollo Chihuahua”, een typisch Zuid-Amerikaans kipgerecht en tevens de specialiteit van het huis. Is er iemand jarig, of heeft u gewoon wat te vieren, kies dan voor het speciale verassingsdiner van de chef!

Voor Zuid-Amerikaans genieten in Veghel zit u bij dit restaurant zeker goed. Het team van Restaurant Sierra Vista hoopt u snel welkom te kunnen heten in het Restaurant met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10