Birds en Beer

Dinerbon Veldhoven Birds en Beer
Adres
Locht 1
5504KA Veldhoven
Telefoon
040 785 27 97
Dinerbon Veldhoven Birds en Beer

 

Bent u het roerend eens met de slogan dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is en bent u dan ook op zoek naar een restaurant waar u met uw dinerbon kunt gaan genieten van een heerlijk stukje kip? Dan hebben wij goed nieuws voor u! U kunt nu namelijk met uw dinercheque gaan dineren in een echt kiprestaurant in he centrum van Veldhoven-dorp. Het restaurant waar wij op doelen heet Birds & Beer en is een nieuw en verfrissend concept in de omgeving. In een modern en licht ingericht restaurant kunt u proeven van originele en verassende kipgerechten en een mooi aanbod aan wisselende bieren.

 

De gerechten die u kunt bestellen bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon zullen net iets anders zijn dan u gewend bent. Dit maakt u bezoek aan Birds & Beer niet alleen leuk en gezellig, maar daarnaast ook nog een beetje spannend! Iedere woensdag tot en met zondag kunt u bij Birds & Beer terecht voor een sfeervolle borrel of voor een verassend diner. De vriendelijke bediening zal ervoor zorgen dat u een geweldige avond beleefd en kan u bovendien alles vertellen over de verschillende bieren. De chefs bewijzen op hun beurt dat kip echt het meest veelzijdige stukje vlees is, dus wanneer u daar nog niet van bent overtuigd is het zeker de moeite waard om eens een bezoek te brengen aan Birds en Beer!

 

Wees welkom om met uw dinercheque te gaan ontdekken wat er allemaal mogelijk is met kip en bier en breng spoedig een bezoek aan dit nieuwe en verfrissende restaurant in het hard van Veldhoven!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10