Boscafe Molenvelden

Dinerbon Veldhoven Boscafe Molenvelden
Adres
Banstraat 25
5506LA Veldhoven
Telefoon
040 205 1662
Dinerbon Veldhoven Boscafe Molenvelden

Boscafé Molenvelden is gevestigd aan de Banstraat in Veldhoven. U kunt hier nu ook heen gaan met uw dinerbon! Het Boscafé heeft een hele leuke inrichting. Zacht gele muren, donkere tafels en stoelen van hout, een ouderwetse bar met een moderne tint en een leuke biljarttafel in het midden. Deze combinatie aan spullen maakt de sfeer in Boscafé Molenvelden speciaal! Het team van het Boscafé zal er alles aan doen om uw bezoek perfect te maken! Boscafé Molenvelden heeft ook een groot terras met een mooie omgeving. In de tuin van het Boscafé is veel te doen. Zo is er een voetbal/basketbalveld, een prachtige vijver, een kinderzwembad en een dierengedeelte met onder andere: varkens, geiten en eenden. Jong en oud zullen zich dus prima kunnen vermaken bij Boscafé Molenvelden!

In de keuken worden heerlijke gerechten bereid, waar u uitstekend van kunt genieten met uw dinercheque. Op het menu staan onder andere soepen, carpaccio, gerookte kip, geitenkaas, vis gerechten, vlees gerechten, pannenkoeken, specialiteiten van de chef, kindergerechten en heerlijke desserts. Alle gerechten worden versbereid met de beste producten. Op deze manier blijft de smaak het beste en zijn de gerechten dus van topkwaliteit! Ook kunt u heerlijke dranken drinken bij het Boscafé. Zo kunt u lekker borrelen met snacks of gewoon lekker thee of wijn drinken met vrienden.

Boscafé Molenveld is per seizoen verschillend geopend. U kunt deze openingstijden het best in de gaten houden via de website van het Boscafé. Met uw dinercheque of dinerbon kunt u uitstekend naar Boscafé Molenveld!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10