Creme de la creme

Dinerbon Veldhoven Creme de la creme
Adres
Meiveld 164
5501KH Veldhoven
Telefoon
040 - 2547383
Dinerbon Veldhoven Creme de la creme

Let op: u kunt hier alleen met pasjes van Diner Cadeau betalen.

Crème de la crème is een gezellig lunchcafé aan het Meiveld in Veldhoven, waar u van maandag tot en met zaterdag kunt genieten van een kleine gerechtje of uitgebreide maaltijd. U kunt er nu ook met uw Dinerbon betalen! Crème de la Crème biedt binnen ruimte voor circa 50 gasten op comfortabele stoelen met ruime tafels. De verdere inrichting met haar fotolijstjes en poppen draagt bij aan de fijne huiskamersfeer. In de zomer kunt u van het zonnetje genieten op het buitenterras! Neem dan ook uw Dinerbon mee.

Lunchcafé Crème de la crème heeft met de wensen van haar gasten in het achterhoofd een overzichtelijke menukaart opgesteld. Met uw Dinercheque kunt u onder andere kiezen uit heerlijke belegde broodjes naar Hollandse traditie. Zo kunt u bijvoorbeeld broodjes met oude kaas, filet americain, gerookte paling en eiersalade bestellen. Bent u meer op zoek naar een stevige maaltijd? Dan kunt u ook gaan voor broodje gehaktbal of een uitsmijter van drie eitjes. Al deze heerlijke gerechten smeden Crème de la Crème tot ’t fijnste van ’t fijnste, waar zowel jong als oud graag vertoeft. Ook u bent er van harte welkom met uw Dinercheque.

Crème de la crème is ook een uitermate geschikte plek voor een gezellige borrel. Ze bieden u een ruim assortiment aan bieren op tap en fles en een degelijke huiswijn. De borrelkaart biedt voor ieder wat wils, waaronder bittergarnituren, oosterse hapjes, kaasplankjes en een Brabants worstenbroodje. Dat zal heerlijk smaken bij uw drankje! Geniet van de ouderwetse gezelligheid met uw Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10