Jan's Polder

Dinerbon Veldhoven Jan's Polder
Adres
Muggenhol 15a
5509 LM Veldhoven
Telefoon
040 - 2546654
Dinerbon Veldhoven Jan's Polder
Dinerbon Veldhoven Jan's Polder

Toen Café-Restaurant Jan’s Polder in 1990 zijn deuren opende lag de enorme hoeve in het groene buitengebied van Veldhoven. Inmiddels is het restaurant aan de rand van woonwijk De Polders en Meerhoven komen te liggen door de bebouwing. Jan’s Polder is een ingrijpend verbouwde boerderij, maar heeft door de karakteristieke inrichting met oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen een gemoedelijke en intieme sfeer weten te behouden. In de zomermaanden kunt u ook op de gezellige binnenplaats terecht, waar u een schitterend uitzicht op de grote tuin heeft. Met uw Dinerbon kunt u hier heerlijk genieten van onze bourgondische gerechten in een authentiek Brabantse sfeer.

Deze bourgondische gerechten bieden zowel voor de vlees- als de visliefhebbers iets naar wens. Onze keukenbrigade gebruikt enkel dagverse producten en volgt daarbij de seizoenen op de voet. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar het aspergeseizoen en het wildseizoen en veranderen wij onze kaart regelmatig. U kunt a la carte van onze kaart kiezen, maar wij hebben ook heerlijke menu’s voor u samengesteld, zoals een proeverij van al onze wildgerechten in het wildseizoen. Onze witte huiswijn is afkomstig uit Chili en behoort tot het wijngoed Terrameter. Terrameter is van oorsprong gespecialiseerd in fruitteelt en olijfolie maar met hun wijngaarden behalen zij vele internationale prijzen. Onze rode huiswijn komt van de Carmanere druif uit de Bordeaux te zijn. Bijna 100 jaar werd gedacht deze druif was verdwenen tot hij een tiental jaar geleden werd herontdekt. Naast lekkere wijnen staan er ook vele bijzondere speciaal biertjes op onze kaart!

Ook voor feesten en partijen kunt u bij Jan’s Polder terecht. Schroom niet om contact op te nemen met ons voor alle mogelijkheden. Uw Diner Cadeau Dinercheque accepteren wij uiteraard graag! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10