Lunchroom The Post

Dinerbon Veldhoven Lunchroom The Post
Adres
Bree 119
5501JC Veldhoven
Telefoon
040-2826812
Dinerbon Veldhoven Lunchroom The Post
Dinerbon Veldhoven Lunchroom The Post
Dinerbon Veldhoven Lunchroom The Post

Lunchroom The Post is gevestigd in het oude postkantoor aan de Bree in Veldhoven. Tot 2010 heeft er altijd een postkantoor gezeten. Vanaf 2015 is The Post geopend. The Post wordt gekenmerkt door zijn moderne en toch ook karakteristieke uiterlijk. Met u dinerbon of dinercheque kunt komen genieten van verse burgers, belegde broodjes, flammkuchen, salades, lunchplankjes en nog veel meer.

Op onze menukaart staan alleen maar gerechten die elke dag vers worden gemaakt in onze eigen keuken. Alle ingrediënten van verse groeten tot aan het malste stukje vlees, worden elke dag vers geleverd. Door de continuïteit van kwaliteit en versheid te waarborgen, wordt het voor onze klanten alleen nog maar puur genieten. Bij ons krijgt u niet alleen de heerlijkste lunches, maar kunt ook nog genieten van heerlijke vers bereidde sappen en smoothies.

Heeft u zin om met u vrienden of familieleden gezellig te komen lunchen? Wees dan maandag tot en met donderdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag van 12.00 tot 18.00 uur welkom om de heerlijkste broodjes van Veldhoven te komen nuttigen. Verzilver u dinerbon of dinercheque bij The Post. Aan de achterzijde van The Post op parkeerplaats de Bree kunt u uw auto gemakkelijk parkeren. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door het online formulier in te vullen, te bellen naar 040 282 68 12 of door te mailen naar info@the-post.nl. Reserveren kan door te bellen of te mailen naar bovenstaande gegevens.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10