Pizzeria Testa Bianca

Dinerbon Voeren (BE) Pizzeria Testa Bianca
Adres
Kinkenberg 6
3798 Voeren (BE)
Dinerbon Voeren (BE) Pizzeria Testa Bianca

Geniet van een prachtig uitzicht op de binnenkoer van Pizzeria Testa Bianca

Pizzeria Testa Bianca is gevestigd aan de Kinkenberg 6 in Gravenvoeren en bied voor zowel jong als oud een erg gevarieerde keuze op de menukaart. Zo weet je zeker dat je jouw dinerbon hier zeker goed kunt gaan besteden. Pizzeria Testa Bianca is direct aan de Voer gelegene en tijdens jouw etentje geniet je van een prachtig uitzicht op de binnenkoer. Het restaurant bestaat sinds 29 november 2013. Onder het genot van prachtige authentieke en Italiaanse LP’s kun je hier genieten van overheerlijke en huisgemaakte pizza’s, voortreffelijke antipasti en natuurlijke een mooie selectie aan Italiaanse wijnen. Met wie kom jij een keer langs met de dinerbon?

Kom van vrijdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur langs bij Pizzeria Testa Bianca

Pizzeria Testa Bianca is van vrijdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur geopend. Wil je zeker zijn van een tafeltje met een mooi uitzicht, dan doet het je zeker goed om van tevoren even een reservering te maken met je dinercheque. Het personeel van Pizzeria Testa Bianca doet er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken en biedt je graag advies over de beste gerechten met bijpassende dranken.

Stel je eigen pizza samen bij Pizzeria Testa Bianca

Wist je dat je bij Pizzeria Testa Bianca ook je eigen pizza samen kunt stellen? Ideaal als je bijvoorbeeld een favoriete combinatie hebt of als er een bepaalde allergie in het spel is. Uiteraard heb je ook de keuze uit tal van lekkere voorgerechten en de avond sluit je goed af met een dessert in Italiaanse stijl? Gaat je toch liever voor een lekkere koffie of een cappuccino? Ook dan zit je bij Pizzeria Testa Bianca zeker weten helemaal goed. Wacht niet langer en reserveer vandaag nog ee tafel bij Pizzeria Testa Bianca.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10