Tasty Italy

Dinerbon Waalwijk Tasty Italy
Adres
Grotestraat 246B
5141HE Waalwijk
Telefoon
0416 534 969
Dinerbon Waalwijk Tasty Italy
Dinerbon Waalwijk Tasty Italy

Er is veel lekker eten in de wereld, maar de Italiaanse keuken is moeilijk te toppen. Voor de echte Italiaanse eetbelevenis bent u bij Tasty Italy in Waalwijk aan het goede adres. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u hier genieten van verse pasta’s, authentieke pizza’s en kip van ‘t spit van de kipgrill. Het team van Tasty Italy kijkt er naar uit om u als gast te mogen ontvangen.

Een stukje Italië in het centrum van Waalwijk. Bij ons kunt u zich weer even voelen zoals u zich voelde in dat ene dorpje in Toscane of terras in Napels. U krijgt bij ons de Italiaanse belevenis van begin tot eind. Uw diner kan beginnen met heerlijke primi zoals meloen met ham, bruschetta, carpaccio of verse focaccia. Vervolgens kunt u onder het genot van een goed glas wijn een keuze maken uit onze verse pasta’s of echte Italiaanse pizza’s. En als afsluiter kan een huisgemaakte tiramisu of dessert met Italiaans ijs niet ontbreken. Dit en nog veel meer Italië wacht op u. In de zomer hebben wij tevens een groot terras waarbij het zonnetje u nog meer een Italië gevoel geeft.

Geniet met uw dinerbon of dinercheque van deze Italiaanse smaakbelevenis al vanaf €19,95 voor een drie gangen menu. Reden genoeg om snel een bezoekje te brengen. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10