't Raadhuis Wanroij

Dinerbon Wanroij 't Raadhuis Wanroij
Adres
Dorpsstraat 10
5446 AN Wanroij
Telefoon
0485 471 115
Dinerbon Wanroij 't Raadhuis Wanroij

Bent u op zoek naar een leuke en laagdrempelige bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Wanroij? Dan hebben wij wellicht een goede optie voor u. U bent vanaf nu namelijk van harte welkom om te komen dineren me uw dinernue bij restaurant de Secretarie. Dit restaurant is een onderdeel van ’t Raadhuis, dat naast een restaurant ook een café, een eetwinkel, zaalverhuur, verscheidene activiteiten en catering verzorgt. Het restaurant van ’t Raadhuis is van vrijdag tot en met zondag geopend om u te ontvangen voor een smakelijk en betaalbaar diner. Of u nu met vrienden, familie of collega’s komt, in dit restaurant voelt eenieder zich snel thuis.

Op de menukaart van het restaurant van ’t Raadhuis staan ambachtelijk bereide eetcafégerechten. Voor de echte bourgondische genieter zijn de gerechten samengesteld met eerlijke en pure producten uit de streek. Dit alles uiteraard voor een zeer redelijke prijs. Op het menu staat onder andere een fall of the bone sparerib met sweet honey of smokey bbq saus. Ook kunt u kiezen voor een kabeljauw met Nordic Rub en witte wijn saus of een met roombrie bedekte boerderijhoen. Vindt u het lastig om te kiezen? Dan kunt u een twijfelaartje bestellen! U kunt dan twee gerechtjes van de kaart bestellen die samen één volwaardig gerecht vormen. Extra veel keuze dus met uw dinerbon!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit huiselijke restaurant in Wanroij? Kom dan snel eens zelf kijken bij restaurant de Secretarie in ’t Raadhuis van Wanroij. Vergeet bovendien niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10