Bistro Vrouwenhemel

Dinerbon Werkendam Bistro Vrouwenhemel
Adres
Sasdijk 2
4251AA Werkendam
Telefoon
0183 505478
Dinerbon Werkendam Bistro Vrouwenhemel
Dinerbon Werkendam Bistro Vrouwenhemel
Dinerbon Werkendam Bistro Vrouwenhemel
Dinerbon Werkendam Bistro Vrouwenhemel

Café Bistro Vrouwenhemel is een gezellig oud bruin eetcafé dat gevestigd is aan de Sasdijk 2 in Werkendam. Het interieur van het etablissement wordt gekenmerkt door het veelvuldige gebruik van hout, wat een warme, knusse en huiselijke sfeer oplevert. Bij goed weer kun je ook op het terras van Vrouwenhemel plaatsnemen om er van een hapje en een drankje te genieten terwijl je een wijds uitzicht hebt op de uiterwaarden en de rivier de Merwede. Het eetcafé is erg in trek bij dagjesmensen die het nabijgelegen natuurgebied De Biesbosch bezoeken, vandaar dat het raadzaam is om vooraf te reserveren als je bij deze horecagelegenheid het saldo van je dinerbon of dinercheque wilt gaan besteden. Vrouwenhemel is op maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag en donderdag kun je er van 5 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds terecht, op vrijdag van 2 uur ‘s middags tot middernacht, op zaterdag van 2 uur ‘s middags tot 2 uur ‘s nachts en op zondag van 2 uur ‘s middags tot 9 uur ‘s avonds.

Voor de bereiding van de verschillende gerechten die op de menukaart van Vrouwenhemel prijken maakt het keukenpersoneel uitsluitend gebruik van echt verse producten. En dat proef je! Het geserveerde vlees wordt daarnaast afgenomen van een vakslager in de regio die ook over een eigen koeienstal beschikt, zodat er geen misverstanden zijn over de herkomst van het smakelijke eindproduct op je bord. Café Bistro Vrouwenhemel biedt je de mogelijkheid om van een volledig 3-gangendiner te genieten en deze te beginnen met bijvoorbeeld soep of een koud voorgerecht, zoals rund- of zalmcarpaccio. Het hoofdgerecht bij dit eetcafé bestaat voornamelijk uit diverse vlees- en visvarianten, maar biedt ook vegetariërs een aantal smakelijke mogelijkheden. Je sluit je smulpartij in 3 gangen bij Vrouwenhemel af met ijs of hemels zot, een gevarieerde chocoladebom.

Heb je smakelijk genoten van alle dranken en spijzen die het vriendelijke personeel van Vrouwenhemel aan je geserveerd heeft en is het tijd geworden om de rekening te betalen, dan kun je daar vanzelfsprekend zonder problemen deels of volledig het tegoed van je dinercheque of je dinerbon voor gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10