El Miguel

Dinerbon Willemstad El Miguel
Adres
Voorstraat 4
4797 BG Willemstad
Telefoon
0168 476 106
Dinerbon Willemstad El Miguel

Bent u op zoek naar een leuk en uniek restaurant om uw dinerbon te besteden in het mooie Brabantse Willemstad? Dan hebben wij nu een goede aanbieding voor u, u kunt namelijk heerlijk gaan dineren bij restaurant El Miguel. Dit restaurant bevindt zich aan de Voorstraat 4 in een gezellig rood pand. U bent van harte welkom om de lekkerste gerechten te komen proeven en ontdekken en plaats te nemen in het gezellige restaurant. Drink eerst gezellig een speciaalbiertje of een gin-tonic of kom na het werk even langs om ontspannen te borrelen en een snelle hap te eten aan de speciale stamtafel. Wanneer het mooi weer is kunt u bij restaurant El Miguel heerlijk in de zon zitten op het terras op de brede stoep.

Bij El Miguel vindt u geen traditionele menukaart met daarop voor-, hoofd- en nagerechten. U kunt in plaats daarvan kiezen uit een gevarieerd aanbod van losse hapjes uit de Oriëntaalse, Europese, Caribische én Surinaamse keuken, die u samen met het gezelschap waarmee u bent kunt delen. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij de focus op u en uw vrienden, familie of collega’s ligt en niet op de tafel.

De keuken in bij El Miguel on Hollands lang open, dus u kunt met uw dinercheque tot in de late uurtjes genieten van de lekkerste gerechten bij uw drankje. In het weekend is er bovendien vaak live muziek en kunt u de borrel bij El Miguel voortzetten in een leuke, lange avond uit. Kom snel langs met uw dinercheque en ervaar het zelf!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10