Hotel Mauritz

Dinerbon Willemstad Hotel Mauritz
Adres
Landpoortstraat 24
4797AN Willemstad
Telefoon
016 847 2177
Dinerbon Willemstad Hotel Mauritz

Zoekt u naar een originele bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in Willemstad? Breng dan een bezoek aan Mauritz Grand Café – Restaurant. In dit knusse Grand Café – Restaurant aan de Landpoortstraat 24 waant u zich midden in Parijs. Dit is het gevolg van de Franse aankleding en Franse gerechten die er worden geserveerd. Frankrijk is dichterbij dan u denkt en dat in een oer-Hollandse stad in Noord-Brabant. Een leuke besteding dus van uw dinercheque.

Bij Mauritz Grand Café kunt u al vanaf 07:00 uur ’s ochtends terecht voor een vers ontbijt met warme croissants. Gedurende de hele dag is het Grand Café een leuke plek om te genieten van koffie, patisserie of een goed glas wijn en ook voor een uitgebreide Franse lunch bent u aan het goede adres. Wilt u echt dineren? Dan kan dat in het restaurant, waar de bediening hun best doet om uw avond ‘genieten in Frankrijk’ compleet te maken. Elke dag is er een wisselende ‘plat du jour’ voor 14,50. Bij alle gerechten zijn bijpassende wijnen te verkrijgen waar de bediening u graag over adviseert. Tot slot zijn er legio mogelijkheden voor het vieren van uw trouwdag, een verjaardag of het houden van zakelijke bijeenkomsten bij Grand Café – Restaurant Mauritz. Vraag vooral naar de mogelijkheden!

Kom dus voor een avond Frans genieten in eigen land naar Grand Café – Restaurant Mauritz in Willemstad met uw dinerbon. Wij hopen u snel te mogen ontvangen voor een ontbijtje, lunch of diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10