Eetcafé 't Oventje

Dinerbon Zeeland Eetcafé 't Oventje
Adres
Voor-Oventje 32
5411NV Zeeland
Telefoon
048 6453962
Dinerbon Zeeland Eetcafé 't Oventje

Van Café Zaal Eetcafé ‘t Oventje kunnen we gerust stellen dat het in en om het Brabantse plaatje Zeeland een regelrecht begrip is. Niet zo verwonderlijk, want het etablissement bestaat al sinds 1924 en wordt al vele tientallen jaren gerund door Tien en Trees Verstraten. De locatie is inmiddels de vaste thuisbasis van menig lokale vereniging en de plek waar oprechte Brabantse gezelligheid elke dag weer hoogtij viert. Het horecacomplex bestaat uit drie aparte gedeeltes, waarbij het eetcafé met aangrenzend terras je naar alle waarschijnlijkheid het meest aan zal spreken als je er je dinerbon of dinercheque wilt gaat besteden. Elke maandag is ‘t Oventje gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 10 uur ‘s morgens tot 1 uur ‘s nachts voor een hapje en een drankje terecht. Met het oog op het multifunctionele karakter van het horecabedrijf wordt het erg op prijs gesteld als je vooraf reserveert, zodat eventuele teleurstellingen worden voorkomen.

De ruime openingstijden van ‘t Oventje zorgen ervoor dat je er zowel voor een verrukkelijke lunch als voor een heerlijk diner aan kunt schuiven. Tijdens lunchtijd serveert de uiterst vriendelijke bediening je onder meer verschillende soorten soep, broodjes, tosti’s, uitsmijters en salades. Heb je grote trek, dan kies je uit het lunchaanbod voor het twaalfuurtje dat bestaat uit een kleine kop soep, 2 sneetjes brood met kroket en een gebakken eitje aangevuld met een bolletje koude schotel en rauwkost. Als je bij ‘t Oventje wilt dineren, dan kan dat a la carte of desgewenst in 3 gangen. Kies je voor die laatstgenoemde optie, dan kan je voorgerecht onder meer bestaan uit soep, rundercarpaccio of een vis- of vleescocktail. Voor het hoofdgerecht is er keuze uit talrijke smakelijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten, terwijl er voor het nagerecht diverse koffie- en ijsvarianten op de menukaart prijken. Bij ‘t Oventje staat tijdens de bereiding van de gerechten het gebruik van echt verse ingrediënten hoog aangeschreven. De keukenbrigade werkt daarom zoveel mogelijk met producten uit de regio.

Heb je heerlijk Bourgondisch genoten van de dranken en spijzen die ‘t Oventje aan je geserveerd heeft en wordt het tijd om de rekening te betalen, dan kun je daarvoor uiteraard gewoon (deels) het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10