Heische Tip

Dinerbon Zeeland Heische Tip
Adres
Straatsven 4
5411 RS Zeeland
Telefoon
0486 451458
Dinerbon Zeeland Heische Tip
Dinerbon Zeeland Heische Tip
Dinerbon Zeeland Heische Tip

Op recreatiepark de Heische Tip in Zeeland, Noord-Brabant vindt u een heerlijk horeca gelegendheid geschikt voor de hele familie. Het grote terras is één van de grote trekpleisters. Het terras is gelegen aan de recreatieplas waarom u kunt genieten van een hapje en een drankje met uitzicht over het water. In de wintermaanden bent u welkom in onze warme en sfeervolle taveerne. Kom snel langs met uw dinercheque of dinerbon.

Wij serveren heerlijke gerechten bereid met smaakvolle ingrediënten uit de streek. U kunt bij ons terecht  voor een lunch tijdens uw fietstocht door het omringende landschap of voor een heerlijk diner met uw familie of vrienden. Naast het terras en de taveerne hebben wij ook nog een serre waar u heerlijk uit de wind zit en toch een beetje buiten bent. Op ons veelzijdige menu is voor ieder wat wils, van een heerlijke zalmfilet tot huisgemaakte italiaanse cordon bleu. Alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijk vakantiegevoel bij ons restaurant De Heische Tip!

Ons restaurant is van woensdag tot en met zondag geopend voor diner. De openingstijden kunnen per jaargetijde verschillen dus neem voor de zekerheid even een kijkje op onze site. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen, natuurlijk met uw dinerbon of dinercheque. Ervaar Brabantse gezelligheid!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10