Restaurant De Borgh

Dinerbon Zevenbergen Restaurant De Borgh
Adres
IJshof 1
4761BE Zevenbergen
Telefoon
016 832 4344
Dinerbon Zevenbergen Restaurant De Borgh
Dinerbon Zevenbergen Restaurant De Borgh

Restaurant de Borgh is gelegen in het gezellig Zevenbergen. Ons restaurant geeft door zijn warme kleuren en hoogte verschillen een warm en huiselijk gevoel. Wij zijn gelegen op een top locatie in het centrum van Zevenbergen. We liggen op loopafstand van het treinstation, we hebben een bushalte voor de deur en liggen in de buurt van de snelweg. U kunt bij ons betalen met u dinerbon of dinercheque.

Wij beschikken over een aantal uniek soorten menu’s. Ten eerste hebben wij het klassie à la carte menu. Deze kunt elke dag van de week kiezen. Elke maandag tot en met donderdag bieden wij wisselende gerechten aan voor €11 per persoon. Wilt u liever echt culinair eten? Kies dan voor de Borgh proeverij, dit is een 4-gangen menu dat wordt geserveerd met vier bijpassende wijnen. Of ben u een echte vlees liefhebber? Kom dan op de laatste zondag van de maand genieten van onbeperkt spareribs eten voor maar €15 per persoon! Niet alleen kunt bij ons heerlijk dineren, maar ook high tea’en of lunchen. Voor elk moment van de dag hebben wij wat voor u.

Verzilver u dinerbon  of dinercheque bij ons en geniet van heerlijke gerecht die met passie voor u worden bereid. Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan door te bellen naar 0168-324344 of door naar de website te gaan en online te reserveren. Wij zijn maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 21.30 uur, zaterdag van 8.00 uur tot 21.30 uur en zondag van 8.00 uur tot 21.30 uur voor u geopend. Tot zien bij de Borgh!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10