Restaurant Zeste

Dinerbon Zevenbergen Restaurant Zeste
Adres
Markt 12
4761CE Zevenbergen
Telefoon
0168 785418
Dinerbon Zevenbergen Restaurant Zeste
Dinerbon Zevenbergen Restaurant Zeste
Dinerbon Zevenbergen Restaurant Zeste
Dinerbon Zevenbergen Restaurant Zeste

Het Brabantse Zevenbergen is een oude stad die al sinds de middeleeuwen in de geschiedenisboeken voorkomt. Daarom is Zevenbergen ook zeker een bezoekje waard, want de stad heeft best wel wat bezienswaardigheden. Neem dan ook je Dinerbon mee, want na een gezellig dagje Zevenbergen heb je vast honger en wil je de dag in stijl afsluiten. Dit kan bij Restaurant Zeste in het centrum van Zevenbergen. Hier geniet je van mooie gerechten en klassieke gerechten, waarin een vleugje Azië is verwerkt. Dit maakt Restaurant Zeste het proberen waard en je zult niet teleurgesteld raken. Zoek daarom je Dinercheque op en zoek de Brabantse gezelligheid op in Restaurant Zeste in Zevenbergen.

A la carte

Wil je a la carte eten, dan biedt de menukaart bijzondere gerechten met een Aziatische twist. Neem als voorgerecht bijvoorbeeld de tonijn tataki met firsse watermeloen. Een heel bijzonder voorgerecht is ook de eendenlever met Indonesische spekkoek. Wil je een voorgerecht die geheel Aziatisch is? Kies dan voor de spring roll's met Chinese kool en avocado. Dit is overigens ook een vegetarisch voorgerecht, want ook vegetarieres zijn met hun Dinerbon bij Restaurant Zeste welkom. Ook de hoofdgerechten hebben alleen en Aziatische twist. De heilbot met Thaise basilicum bijvoorbeeld of lamsrug met zoete aardappel en ketjap. En uit de Indische keuken komt runderhaas met sajoer boontjes en daging smoor. Bij Restaurant Zeste geniet je dus van heerlijke Nederlandse basisgerechten waarin Azië is verwerkt en de gerechten een bijzondere smaak geven. Als afsluiten kun je als dessert een warm chocoladetaartje bestellen met gezouten karamel of een limoncello mousse met gegrilde ananas.

Chef's menu

Kun jij bij het a la carte dineren nooit een keuze maken uit de gerechten? Kies dan voor de chef's menu. Dit is een vast menu met heerlijke gerechten voor een vaste prijs. Je hebt hierbij dan de keuze uit een 3-gangenmenu, een 4-gangenmenu en een 5-gangenmenu. Dus hoeveel honger heb jij of hoeveel gerechten wil jij proberen met je Dinercheque? Bij keuze voor het meest uitgebreide menu, krijg je een voorgerecht, twee tussengerechten, een hoofdgerecht en een dessert. Maak je menu helemaal compleet met een heerlijk wijnarrangement, ook voor een vaste prijs en afhankelijk van welk gangenmenu je kiest.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10