Italiaans ristorante il Bambino

Dinerbon Zundert Italiaans ristorante il Bambino
Adres
Molenstraat 40
4881CS Zundert
Telefoon
076 597 3020
Dinerbon Zundert Italiaans ristorante il Bambino

Aan de Molenstraat in Zundert (Noord-Brabant) staat Italiaans ristorante il Bambino. Een gezellig en knus restaurant waar u zich helemaal op uw gemakt zult voelen. Wanneer u binnenstapt ziet u meteen de chique inrichting van il Bambino. Er is gewerkt met donkere en lichte kleuren. Vooral de donkere kleuren zorgen voor een warm gevoel in het restaurant, terwijl de lichte kleuren een frisse tint aan het restaurant geven. De bediening is vriendelijk en u kunt met al uw vragen bij hen terecht. U kunt alle dagen van de week met uw dinercheque of dinerbon terecht bij Italiaans ristorante il Bambino. Zij zijn namelijk elke dag geopend van 15:00 uur tot 23:00 uur. Op dinsdag is het bijvoorbeeld pizza dag, dan zijn alle pizza’s goedkoper!

Bij Italiaans ristorante il Bambino kunt u bijvoorbeeld uw eigen pizza creëren of smullen van een pizza bedacht door de koks van il Bambino. Naast pizza’s zijn er ook vele andere gerechten waaronder pasta’s en salades. Elke dag worden de gerechten vers bereid met hele goede kwaliteit producten. U zult dit dan ook zeker terug proeven! Voor jong en oud worden er genoeg lekkere dingen gemaakt om van te smullen. U hoeft dus zeker niet te twijfelen of u wel of niet moet komen eten!

Wilt bij een heerlijk Italiaans restaurant eten? Een restaurant waar ze echt aandacht hebben voor hun gasten? Ga dan met uw dinercheque of dinerbon naar Italiaans ristorante il Bambino voor een speciale belevenis!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10