Belle Vita

Dinerbon 1943CL Belle Vita
Adres
Baanstraat
76 1943CL
Telefoon
06 24939854

Wat een enorme keuze! Bij Bella Vita in Beverwijk kunt u met uw Dinerbon genieten van een uitgebreide kaart. U treft hier Italiaanse pizza’s en pasta’s aan, maar ook heerlijke steakschotels, schotels met gegrild vlees en spareribs. Bent u een liefhebber van een Turkse pizza, kapsalon of eiergerechten? Ook deze met zorg bereide gerechten zijn om te smullen. Of zet uw tanden in een van de onweerstaanbare burgers. Alles wordt snel voor u klaargemaakt, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw Italiaanse of mediterrane maaltijd.

Met uw Dinercheque kunt u hier meerdere gangen uitkiezen. Neem bijvoorbeeld een van de warme voorgerechten, zoals soep of mosselen. Daarnaast zijn ook de koude voorgerechten als een Griekse salade of een Italiaanse carpaccio heel smaakvol. De omeletten zijn goed gevuld en gaan van een Engelse tot een Amerikaanse variant, terwijl ook de omelet Beverwijk met verse tomaten en champignons heel aangenaam is voor de smaakpapillen! Bella Vita doet zijn Italiaanse naam eer aan met de pasta met bolognesesaus en de klassieke lasagne met bechamelsaus. Houdt u van de Italiaanse keuken? Dan kunt u hier ook gerust een pizza proberen. Alle bekende smaken zijn mogelijk en daarnaast heeft de keuken ook een recept voor heerlijke pizza met hete kip en een pizza döner. Ook uw favoriete vleesgerecht vindt u vast op de kaart van pizzeria-grillrestaurant Bella Vita. De schotels met shoarma, kalfshaas, steak of een mix van gegrild vlees zijn heel geliefd bij jong en oud. Wilt u uw kinderen verwennen met hun lievelingssnack? Laat ze dan kiezen uit de snackmenu’s met een hamburger of kipnuggets.

Het leven is mooi als u met uw Dinercheque naar Bella Vita gaat, aan de Baanstraat 76 in Beverwijk. De kaart barst van de populaire gerechten uit diverse windstreken. De schotels zijn voorzien van voldoende bijgerechten, zodat u flink toe kunt tasten. Voor de kleinere trek zijn er bovendien diverse tosti’s en broodjes met onder meer falafel en shoarma. Na het roomijs of de baklava kunt u werkelijk geen pap meer zeggen en kijkt u terug op een heerlijk avondje met uw Dinerbon. Dat smaakt naar meer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10