Argentinos Grill Restaurant

Dinerbon Aalsmeer Argentinos Grill Restaurant
Adres
Marktstraat 22
1431 BE Aalsmeer
Telefoon
0297 268692
Dinerbon Aalsmeer Argentinos Grill Restaurant
Dinerbon Aalsmeer Argentinos Grill Restaurant

Bij Trinity’s steakhouse kunt u komen genieten van de Argentijnse keuken. Ons restaurant ziet er netjes, verzorg en schoon uit. Samen met ons personeel zorgen wij er voor dat u nog een keer bij Trinity’s terug wilt komen. Ons verse en authentieke gerechten bezorgen u een onvergetelijke tijd in Aalsmeer. Het handelskenmerk van deze stad, zijn de planten en bloemen. Ons doel is om uw smaakpupillen tevreden te stellen dit doen wij door onze unieke gerechten. Wij maken onze sauzen zelf en ook onze deeg wordt met eigen recept gemaakt. .

Op onze menukaart staan talloze heerlijke gerechten die door onze chef kok in eigenkeuken worden bereid. U heeft de keuze uit acht warme of koude voorgerecht, die typisch Argentijns zijn. Neem bijvoorbeeld de Chorizos Argentina, twee gegrilde Argentijnse worstjes. Bij het hoofdgerecht heeft ook de keuze uit diverse gerechten. Om te beginnen kunt u kiezen voor één van de zes steaks. U kunt bij deze steaks ook nog kiezen tussen 200, 300 of 400 gram. Geen zin in een steak? Neem dan een lekkere lamskotelet, kipfilet, spareribs of vis. Om helemaal goed af te sluiten kunt een keuze maken uit één van onze nagerechten. Neem bijvoorbeeld het klassieke nagerecht, de dame blanche.

Heeft onze menukaart uw smaakpupillen wakker geschud? Pak dan u dinerbon of dinercheque en maakt een reservering, zodat u zeker bent van uw plekje. Reserveren kan online of door te bellen naar 029- 726 86 92. Wij zijn elke dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 23.00 uur voor u geopend.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10