De Oude Veiling

Dinerbon Aalsmeer De Oude Veiling
Adres
Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer
Telefoon
0297 763707
Dinerbon Aalsmeer De Oude Veiling
Dinerbon Aalsmeer De Oude Veiling

Gezellig borrelen in een ongedwongen sfeer bij De Oude Veilig in Aalsmeer

Bij De Oude Veilig in Aalsmeer kun je borrelen in een ongedwongen en gezellige sfeer. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat steeds meer mensen dit restaurant weten te vinden met de dinerbon. Het is een leuke ontmoetingsplek voor jong en oud. Kom gezellig langs voor te lunchen, te borrelen of te dineren. Op welke dag van de week kom jij graag een keer langs? Zowel voor je liefhebber van vlees, de liefhebber van vis en de vegetariërs is er voldoende keuze op de gevarieerde menukaart.

Ook voor zakelijke gelegenheden is De Oude Veilig uitermate geschikt

Ook voor zakelijke gelegenheden is De Oude Veilig uitermate geschikt. Je bent hier ook aan het juiste adres voor een presentatie, voor een vergadering of voor een feest. Ben je benieuwd wat er allemaal voor mogelijkheden en onmogelijkheden zijn met jouw dinerbon, aarzel dan niet en neem gerust eens een keer contact op met het personeel van dit restaurant. Er wordt te allen tijde graag met je meegedacht en je kunt altijd vertrouwen op een voorstel op maat.

Neem plaats in het restaurant of in een van de mooie zalen!

Wist je De Oude Veilig een aantal zalen en een mooi restaurant beschikbaar heeft? Je hebt namelijk de keuze uit De Kleine Zaal, de Grote Zaal, The Boardroom en het Cultuurpunt. Om van een van deze ruimtes gebruik te kunnen maken met je dinercheque, doet het je zeker goed om van tevoren even een reservering te maken. Geniet van een overheerlijke kaart met collega's, vrienden, familie of het hele gezin. Op welke dag van de week kom jij het liefste langs met de dinercheque? Het gastvrije personeel ziet je graag verschijnen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10