Hotel 't Schouwsehof

Dinerbon Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof
Adres
Raadhuisplein 16
1431EH Aalsmeer
Telefoon
0297 325 551
Dinerbon Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof
Dinerbon Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof
Dinerbon Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof
Dinerbon Aalsmeer Hotel 't Schouwsehof

Hotel restaurant De Jonge Heertjes is een fris en eigentijds horecabedrijf dat gevestigd is aan het Raadhuisplein 16 in Aalsmeer. Het etablissement stond in het verleden bekend onder de naam Hotel ‘t Schouwsehof. Het restaurant heeft een knusse, warme inrichting waardoor je je er al snel thuis en op je gemak voelt. Ook de vriendelijkheid van het aanwezige personeel draagt daar in positieve zin aan bij. Het horecabedrijf beschikt over een van de straat afgeschermd terras, zodat je bij goed weer ook buiten van een hapje en een drankje kunt genieten. Het feit dat het horecabedrijf aan het Raadhuisplein gesitueerd is zorgt ervoor dat je je auto probleemloos vlakbij kunt parkeren. Zoals je van een volwaardig hotel mag verwachten is ook het restaurant elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zondag kun je er van 8 uur ‘s morgens tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht.

Met het oog op de zeer ruime openingstijden van De Jonge Heertjes is het mogelijk om er zowel van het ontbijt, de lunch en het diner te genieten. Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om er een kop koffie of thee te drinken of om er met je familieleden, vrienden of collega’s te borrelen. De lunch wordt dagelijks geserveerd van 12 tot 3 in de middag, terwijl je er voor een diner van half 6 in de vooravond tot 10 uur ‘s avonds in het restaurant terecht kunt. Snel eten tijdens het diner is overigens nergens voor nodig. Geniet op je gemak van alle verrukkelijke smaken, want je wordt gegarandeerd niet om exact 10 uur pardoes buiten gezet. Gezellig natafelen tot middernacht is bij De Jonge Heertjes doorgaans geen enkel probleem. Wil je je smaakpapillen tijdens een bezoek aan dit restaurant laten verrassen, geef dan de touwtjes uit handen aan de chef-kok en kies voor het 3-gangen verrassingsmenu waarbij je alleen maar bepaalt of je de voorkeur geeft aan vlees of vis.

Is het einde van het smakelijke eetfestijn bij De Jonge Heertjes in zicht en wordt de rekening voor alle genuttigde dranken en spijzen aan je gepresenteerd, dan kun je voor de betaling daarvan natuurlijk (deels) het saldo van je dinercheque of je dinerbon benutten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10