Il Gusto

Dinerbon Aalsmeer Il Gusto
Adres
Van Cleeffkade 5
1431 BA Aalsmeer
Telefoon
06 43516767
Dinerbon Aalsmeer Il Gusto
Dinerbon Aalsmeer Il Gusto

Bij Restaurant Il Gusto kunt u terecht voor heerlijke Italiaanse gerechten, bereidt door kundige chefs en pizzabakkers. Ze accepteren er ook uw Dinerbon! U kunt dit restaurant vinden in Aalsmeer en staat onder buurtbewoners al bekend als de beste Italiaan in de nabije omgeving. Ook u bent van harte welkom om dit te testen! Schuif aan voor een heerlijk diner of goeie lunch. Een lekkere Italiaanse koffie maakt het geheel compleet. Bij Restaurant Il Gusto haalt u de Italiaan in u naar boven. Met behulp van uw Dinercheque natuurlijk…

Bij Restaurant Il Gusto draait alles om kwaliteit en goede service. Alle ingrediënten zijn verser dan vers, puur natuur en waar mogelijk wordt er ook rekening gehouden met de duurzaamheid. Dat is pas echt genieten! Begin uw diner met een heerlijk voorgerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van Vitello Tonato met kalfsvlees, tonijnsaus en kappertjes? Of zijn de gebakken paddenstoelen met truffelsaus meer iets voor u? Daarna kunt u uw culinaire reis vervolgen naar het hoofdgerecht. Met uw Dinerbon kunt u bijvoorbeeld een heerlijke krokante pizza bestellen. Ze hebben zowel de traditionele Pizza Margherita als de bijzondere Pizza alla Parmiggiana con Melanzane met gegrilde aubergine en Parmezaanse kaas. Uiteraard kunt u ook één van de vlees- of visspecialiteiten bestellen!

Een voorbeeld van de traditionele vleesgerechten op de kaart van Restaurant Il Gusto is de Saltimbocca Alla Romana. Dit is een heerlijke specialiteit met kalfsvlees, ham en mozzarella in tomatensaus. Bij Restaurant Il Gusta waant u zich in een zonnig kustplaatsje in Italië! Kom alvast weer helemaal in de vakantiestemming met behulp van uw Dinercheque. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10