Restaurant De Jonge Heertjes

Dinerbon Aalsmeer Restaurant De Jonge Heertjes
Adres
Raadhuisplein 16
1431EH Aalsmeer
Telefoon
0297 325551
Dinerbon Aalsmeer Restaurant De Jonge Heertjes
Dinerbon Aalsmeer Restaurant De Jonge Heertjes

In Aalsmeer staat restaurant de Jonge Heertjes. Het is onderdeel van een hotel met de gelijksoortige naam. Maar om met je Dinerbon te lunchen of te dineren bij restaurant de Jonge Heertjes, hoef je geen gebruik te maken van een overnachting in het hotel. Het is ook een separaat restaurant, waar iedereen welkom is. Bij restaurant de Jonge Heertjes kun je dus meer dan enkel gebruik maken van het restaurant, hier kun je met je Dinercheque ook genieten van een paar leuke dagen uit in Aalsmeer en overnachten in het hotel.

Ontbijt en lunch

Overdag is het restaurant ook open. In de ochtend zullen de hotelgasten hier hun ontbijt geserveerd krijgen. Vanaf 12:00 uur is het restaurant geopend voor de lunch of voor een tussendoortje. Je kunt hier even bijkomen met een lekkere kop koffie of een drankje of een lekkere lunch gebruiken, zoals een uitsmijter of een tosti. Nadien ben je weer aangesterkt en kun je verder met het ontdekken van Aalsmeer en omgeving. Ga dus ook met je Dinerbon naar restaurant de Jonge Heertjes als je lekkere trek hebt en bestel een drankje met een hapje of een uitgebreide lunch.

Dineren bij restaurant de Jonge Heertjes

De kaart van restaurant de Jonge Heertjes heeft vooral een zeer groot aantal voorgerechten. Wil je één van de soepen proberen, of wil je een klassieke carpaccio? Lekkere zalm of paling, rundvlees of tartaar, het staat allemaal als voorgerecht op de menukaart. De keuze uit hoofdgerecht is wat minder groot, maar zeker het proberen waard. Je moet zeker de 'Heertjes burgers' eens proberen. Je hebt dan de keuze uit een black angus burger met spek een kaas of een kipfilet burger met knoflook roomkaas. Ook is er de keuze uit twee soorten pasta's, zoals de ravioli met truffelsaus of een pasta met gamba's. Vegetariërs kunnen ook met hun Dinercheque in het restaurant terecht voor een heerlijke gevulde paprika.

Verrassingsmenu

Lust jij alles wel en wil jij je wel eens laten verrassen? Kies dan voor het verrassingsmenu. Dit is een 3-gangenmenu met een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert voor een prijs van € 29,95. Je kiest dan voor een menu met vlees of met vis.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10