Chada Thai

Dinerbon Alkmaar Chada Thai
Adres
Gedempte Nieuwesloot 115
1811 KR Alkmaar
Telefoon
072 - 520 2630
Dinerbon Alkmaar Chada Thai

Bent u een liefhebber van de Thaise keuken en bent u op zoek naar een leuke mogelijkheid om met uw dinerbon uit eten te gaan bij een Thais restaurant in Alkmaar? Dan hebben wij nu een erg leuk aanbod voor u. U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque de veelzijdige Thaise keuken te komen ervaren bij restaurant Chada Thai. Dit restaurant is gelegen aan de Gedempte Nieuwesloot 115 en is al twintig jaar een begrip in Alkmaar. Het interieur van Chada Thai ademt een authentieke Thaise sfeer. U kunt de lekkere Thaise gerechten aan tafel opeten, maar u kunt ook plaatsnemen in het traditionele Thaise gedeelte van het restaurant waar u aan lage tafels op Thaise kussens dineert, net zoals ze dat in Thailand doen.

Bij restaurant Chada Thai kunt u genieten van pure gerechten uit alle Thaise streken. Of u nu meer van pittig eten of van mild eten houdt, beide is mogelijk. De bediening adviseert u graag over de verschillende gerechten en smaken die bij de Thaise cuisine horen. Bestel ook zeker een Thais biertje of Thaise wijn bij uw gerecht om het helemaal af te maken.

Of u nu komt lunchen of uitgebreid komt dineren met uw dinerbon, u zult altijd gastvrij worden onthaald door de bediening van Chada Thai, waarvan velen al sinds jaar en dag werkzaam zijn bij het restaurant. Kom zelf dit kleine stukje Thailand in Alkmaar ervaren en reserveer een tafel. Vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen want die is uiteraard ook van harte welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews