Italica Ristobar

Dinerbon Alkmaar Italica Ristobar
Adres
Laat 117
1811 ED Alkmaar
Telefoon
072 - 5113135

Italica Ristobar is een sfeervol Italiaans restaurant in het centrum van Alkmaar. Dit restaurant is niet zomaar een afhaalrestaurant met pizza’s en pasta’s. U kunt hier hele bijzondere Italiaanse gerechten met een verassende kwaliteit bestellen. Deze gerechten zijn schappelijk geprijsd, maar u kunt natuurlijk ook met uw Dinerbon betalen. Italico Ristobar is geopend op dinsdag tot en met zondag vanaf 18:00.

Proef de passie voor de Italiaanse keuken met uw Dinerbon. Chef Daniele D’ Aniello is steeds op zoek naar nieuwe smaken en werkt alleen met verse en gezonde ingrediënten. Bijzonder is dat u bij Italica Ristobar allerlei verschillende risotto’s kunt bestellen. Zo is er een risotto met een ragout van parelhoen en marsalawijn, een risotto met pompoen, taleggiokaas en amarettikruimels en een risotto met gamba′s, venusschelpen en een crème van courgette. Verder kunt u met de Dinercheque kiezen uit een aantal traditionele vis- en vleesgerechten. Wat dacht u van ossenhaas gevuld met een mousse van parmaham en Parmezaanse kaas? Dat is wel heel bijzonder! Heeft u na uw hoofdgerecht nog een gaatje over? Bestel dan een heerlijke sgroppino of huisgemaakt Italiaans ijs. Het zal net lijken alsof u een weekendje weg bent in Rome of Milaan.

Naast á la carte serveren ze bij Italica Ristobar ook een wisselend driegangenmenu voor €34,50. Dit kunt u ook met uw Dinercheque bestellen. Vraag de sommelier over een bijpassend wijnarrangement en uw avond is geslaagd. Bij Italica Ristobar kunt u goed eten in een fijne ambiance.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews