Meat & Co Alkmaar

Dinerbon Alkmaar Meat & Co Alkmaar
Adres
Mient 22
1811NC Alkmaar
Telefoon
072 582 3307
Dinerbon Alkmaar Meat & Co Alkmaar
Dinerbon Alkmaar Meat & Co Alkmaar

Gelegen aan een van de mooiste grachten van Alkmaar, vindt u tevens een van de stoerste restaurants van Alkmaar. Meat & Co is een must voor elke vleesliefhebber. Meat & Co is opgestart vanuit een crowdfunding waarbij het bedrag in 2 uur werd opgehaald! Sindsdien heeft het zijn naam gevestigd als paradijs voor elke liefhebber van kwaliteitsvlees. Gebruik uw dinerbon of dinercheque om te kluiven en smullen in een gezellige en industriële sfeer.

Bij Meat & Co kunt u terecht voor heerlijke ribs, sappige steaks en originele burgers. Kwaliteit staat voorop, alle gerechten worden bereid met hoogwaardige en regionale ingrediënten. Voor de liefhebbers is het lastig kiezen; gaat u voor de traditionele tournedos, teriyaki ribs of toch voor de speciale Meat & Co burger met truffel? Onze originele hoofdgerechten kunt u daarnaast aanvullen met verrukkelijke bijgerechten zoals pulled pork nacho’s, chicken wings of een salade caprese. Wij zijn ook trots om u bij uw gerecht een passende wijn of bier te serveren voor de ultieme smaak- en vleesbeleving.

U kunt ons vinden midden in Alkmaar, waar u van harte welkom bent met uw dinerbon of dinercheque

Als team zijn wij er voor om jou te laten ervaren hoe vlees bereid en beleefd dient te worden. Wij hopen u snel te zien!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10