Restaurant Agam

Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Adres
Fnidsen 62
1811 NH Alkmaar
Telefoon
072 785 0316
Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam
Dinerbon Alkmaar Restaurant Agam

Restaurant Agam is een sfeervol restaurant in het centrum van Alkmaar, waar iedereen welkom is om te komen genieten van Turks-Mediterrane specialiteiten. De Turkse keuken is namelijk verwant aan de Griekse, Italiaanse en Franse keuken... Restaurant Agam laat u kennis maken met traditionele gerechten en Turkse bieren en wijnen. Het is ook mogelijk om uw Dinerbon hier te verzilveren.

Agam betekent ‘’Held’’ en na uw diner zult u de chef zeker als held beschouwen! Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen en naar uw tafel begeleid. Bestel eerst één van de verassende voorgerechten, zoals Turkse tapenade of gebakken mosselen. Met uw Dinerbon heeft u ontzettend veel keus uit diverse grillgerechten, ovengerechten, visgerechten en vegetarische schotels. Bestel bijvoorbeeld de lamskoteletten van de grill. Dit is heerlijk sappig en mals vlees, bereid volgens een traditioneel Turks recept met knoflook. Vind u het moeilijk om een keuze te maken? Bestel dan één van de gemengde schotels met verschillende soorten vlees! De visliefhebber kan onder andere gebakken gamba’s met perzik, saffraan en Turkse pepers bestellen. Bij Restaurant Agam kan iedereen genieten van een smakelijk diner. Ook degenen met een Dinercheque!

Wilt u zich echt laten verassen? Bestel dan met uw Dinercheque het driegangenmenu van slechts €22,50. Dan stelt de chef een bijzonder menu voor u samen. Dit menu wordt geserveerd met vers Turks brood, salade en patat of rijst. Het team van Restaurant Agam hoop u spoedig te mogen ontvangen!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews