Restaurant Sumangali

Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali
Adres
Gedempte Nieuwesloot 119
1811 KR Alkmaar
Telefoon
072-5117546
Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali
Dinerbon Alkmaar Restaurant Sumangali

Let op: Afhalen is niet mogelijk met uw cadeaukaart.

Sinds 1996 is Restaurant Sumangali gevestigd aan de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar. Dit is één van de eerste Indiase en Sri Lankaanse restaurant is de stad en staat nog steeds bovenaan als het gaat om smaak en kwaliteit. Het is gelukkig ook mogelijk om uw Dinerbon hier te verzilveren. U kunt bij Restaurant Sumangali gezellig met vrienden of familie uit eten gaan, maar is ook zeer geschikt voor een verjaardagsfeest of bedrijfsuitje. Ze zijn geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 17:00 en 0:00. Het vriendelijke personeel hoopt u en uw Dinercheque spoedig te mogen ontvangen met Papadam!

In Restaurant Sumangali kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van traditionele Indiase en Sri Lankaanse gerechten. Op de menukaart staan een aantal verleidelijke voorgerechtjes, zoals ‘Thosa’: een huisgemaakt linzenpannenkoekje met gekruide aardappel en groentevulling met heerlijke kokos sambal. Onder de hoofdgerechten vindt u vele Indiase specialiteiten met kip, lamsvlees en vis. Wat dacht u van tandoori, biryani of een feestelijke thali? Dit laatste is een soort rijsttafel met een combinatie van verschillende gerechten, die u ook met de Dinercheque kunt bestellen.

Ook de Sri Lankaanse keuken is goed vertegenwoordigd op de menukaart van Restaurant Sumangali. Zo kunt u bijvoorbeeld Adu Erachi Piratal bestellen. Dit is een favoriet van de chef bestaande uit fijn gekruide geitenvlees met Sri Lankaanse verse kruiden. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10