Til38

Dinerbon Alkmaar Til38
Adres
Houttil 38
1811JN Alkmaar
Telefoon
072 5123306
Dinerbon Alkmaar Til38
Dinerbon Alkmaar Til38
Dinerbon Alkmaar Til38
Dinerbon Alkmaar Til38

Hip dineren doe je bij Til38 in Alkmaar. De inrichting ademt een gezellige en warme sfeer uit en is ontworpen volgens de laatste trends. Het concept van het diner bij Til38 is shared dining. Dit houdt in dat je samen met je tafelgezelschap meerdere gerechten van de kaart kiest en die vervolgens met elkaar deelt. Een leuk concept van wie houdt van lekker lang tafelen, het kiezen van meerdere gerechten en het delen van eten. Je kan hier terecht met je Dinercheque.

De shared dining kaart bestaat uit warme en koude gerechten. Bij de koude gerechten kan je denken aan steak tartaar, tonijn sashimi en lauwwarme geitenkaas met honingperen. Bij de warme gerechten heb je onder ander keuze uit een oesterzwamburger, huisgemarineerde spareribs en zalmfilet. Gemiddeld bestelt men per persoon twee tot drie gerechten. Wil je liever niet je eten delen, maar een volledige maaltijd voor jezelf? Geen probleem, ook dan heb je genoeg keuze. Er zijn plates die worden geserveerd met friet en salade, maar ook flammkuchen, soepen en salades. Ook voor kinderen is het leuk om naar Til38 te gaan, er is een kindermenu aanwezig. En natuurlijk mogen de overheerlijke desserts niet ontbreken op de menukaart, zoals cheesecake, salty chocolate brownie en een kaasplankje. De rekening betaal je aan het einde van de avond natuurlijk met je Dinerbon.

Tevens kan je lunchen bij Til38, hierbij geldt niet het shared dining concept. Er zijn broodjes met bijvoorbeeld carpaccio en Alkmaarse kroketten. Liever een lichtere lunch, ga dan voor één van de rijkelijke salades. En aan het einde van de middag kom je hier langs voor een goed glas wijn of een speciaal biertje met wat bittergarnituur of tortilla chips uit de oven. Wie nodig jij uit om mee te nemen samen met je Dinerbon? Je kan via de website een reservering maken. Zo weet je zeker dat er plek is om je Dinercheque uit te kunnen geven.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10