De Vijfer

Dinerbon Amstelveen De Vijfer
Adres
Amsterdamseweg 159,
1182GT Amstelveen
Telefoon
020 645 1126
Dinerbon Amstelveen De Vijfer
Dinerbon Amstelveen De Vijfer

Eetcafé De Vijfer is een klein, maar gezellig eetcafé in Amstelveen. Dit eetcafé is zeer geliefd onder buurtbewoners, vanwege de klantvriendelijkheid, ongedwongen sfeer en de smakelijke gerechten voor een goede prijs. Ze streven er naar dat iedereen een mooie avond kan beleven voor een normaal bedrag. Ook uw Dinerbon wordt nu geaccepteerd! Eetcafé de Vijfer is dagelijks geopend tussen 14:00/16:00 en 2:00/3:00, behalve op dinsdag.

In de middag is Eetcafé De Vijfer de perfecte plek voor een lekker biertje en een borrelhapje. Denk bijvoorbeeld aan de huisgemaakte bal gehakt of een bittergarnituurmix met Oma Bobs heerlijkheden. De uitgebreide bierkaart wordt regelmatig aangepast naar smaak en het seizoen. Neem plaats op het fijne terras en geniet! Het is aan te raden om na de borrel gezellig te blijven eten met uw Dinerbon. Op de menukaart staan heerlijke gerechten die u zou verwachten in een typisch Nederlands eetcafé. U heeft onder andere de keus uit biefstuk, schnitzel, ossenhaassaté en gamba’s in knoflookroomsaus. Ook is er altijd een daghap van slechts €7.50. Uiteraard kunt u ook deze met uw Dinercheque bestellen! Bij de Vijfer zult u zich snel op uw gemak voelen en genieten van een gezellig avond uit.

Zoekt u nog een leuke locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft? Denk dan eens aan Eetcafé De Vijfer. Er is van alles mogelijk qua feestelijke menu’s, lopende buffetten, live muziek en feestversiering. U kunt hier gerust naar vragen als u binnenkort komt eten met uw Dinercheque. Tot snel in De Vijfer!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10