Du Monde Bar & Kitchen

Dinerbon Amstelveen Du Monde Bar & Kitchen
Adres
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
Telefoon
020 3453366
Dinerbon Amstelveen Du Monde Bar & Kitchen
Dinerbon Amstelveen Du Monde Bar & Kitchen
Dinerbon Amstelveen Du Monde Bar & Kitchen
Dinerbon Amstelveen Du Monde Bar & Kitchen

Restaurant Du Monde

Wie van gezellig, knus en een warme sfeer houdt, moet maar eens bij Du Monde in Amstelveen langsgaan. Je vindt het, hoe kan het ook anders, aan de dorpsstraat 104 in het oude dorp van Amstelveen; tegenover het gemeentehuis. Je treft er ouderwetse gezelligheid aan. Het is een uitstekende plek voor een kopje koffie met gebak na het winkelen, of om de ochtendkrant te lezen bij jouw eerste kopje koffie. Neem gerust jouw viervoeter mee, want honden zijn hier toegestaan en krijgen zelfs een kleine surprise. Du Monde is echt een restaurant waar iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Iedereen is welkom en voor de kinderen liggen er kleurpotloden en kleurplaten klaar. Neem overigens de dinerbon of dinercheque mee, want die kun je hier gebruiken.

Gezelligheid en live optredens

Het interieur van het grand café is lekker ruim, dus een privé etentje blijft ook privé. Bij mooi weer kun je ook op het terras voor het restaurant plaatsnemen. Als je geluk hebt kun je dan genieten van optredens op het dorpsplein. Du Monde organiseert overigens ook zelf thema-avonden en live optredens. De kaart is gevarieerd en iedereen kan aan zijn of haar trekken komen. Ook vegetarisch is geen probleem en er is zelfs een speciale stone grill kaart. Meer speciale wensen? Vraag het gewoon even; er is meer mogelijk dan je denkt. De borden zijn prachtig opgemaakt en je ziet dat de gerechten met zorg worden bereid. De bediening is zeer vriendelijk en de prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Helemaal als je ook nog kunt afrekenen met een dinerbon of dinercheque!

Du Monde Escape Rooms

Naast lekker eten kun je bij Du Monde ook een escape room doen! ESCAPEN & ETEN & DRINKEN noemen ze dit, kun jij de mysteries ontrafelen en op tijd ontsnappen?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10