Grand Cafe All Sports

Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports
Adres
Van der Hooplaan 237
1185LN Amstelveen
Telefoon
020 - 640 4807
Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports
Dinerbon Amstelveen Grand Cafe All Sports

Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports. U denkt misschien aan andere dingen bij sport, maar bij dit Grand Café komt elke gast helemaal aan zijn trekken. Ons café zit in het sportcentrum van Healthcity in Amstelveen, maar is voor iedereen toegankelijk. Zijn wij een Fusion-style restaurant? Een sportcafé? Koffiehuis? Of toch een kroeg? All Sports is het uiteindelijk allemaal. Dé ideale plek dus voor niet alleen uw lijf en leden, maar ook uw inwendige mens. Het mooiste? Wij accepteren ook uw Diner Cadeau Dinerbon. Geen reden dus om ons unieke concept eens te komen uitproberen.

Onze kaart is zeer veelzijdig en u kunt bij ons terecht voor koffie of lunch, een alcoholistische versnapering, een uitgebreid diner, een goed glas wijn of een gezond tussendoortje. Onze gehele kaart is de hele dag te bestellen, dus u vult zelf in waar u op dat moment behoefte aan heeft; alles is mogelijk. Ook hebben wij een dagelijks wisselende specialiteit, die u vooral niet moet missen! Voor de allerkleinsten hebben wij een speciaal kindermenu.

Dezelfde kwaliteit van Grand Café All Sports vindt u ook in het bar-restaurantgedeelte van de sauna. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wij adviseren u zeker met grote groepen dit wel te doen. Ook voor feestjes & partijen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze exclusieve gerechten zijn ook nog een afhalen en te bestellen voor catering.

Mogelijkheden te over bij Grand Café All Sports. Wees ook eens sportief en stap binnen met uw Dinercheque. Graag tot ziens!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10