Red Chilli Amstelveen

Dinerbon Amstelveen Red Chilli Amstelveen
Adres
Amsterdamseweg 448
1181BW Amstelveen
Telefoon
(0)20 362 91 62
Dinerbon Amstelveen Red Chilli Amstelveen
Dinerbon Amstelveen Red Chilli Amstelveen

Restaurant Mumtaz is naar eigen zeggen het beste Indiase restaurant van Amstelveen. Je vindt het horecabedrijf aan de Amsterdamseweg 448. Het restaurant is smaakvol ingericht met donker meubilair en wanden die volhangen met typisch Indiase prenten en symbolen. Bij binnenkomst word je hartelijk welkom geheten door het vriendelijke en attente personeel dat ook tijdens je verblijf alle mogelijke professionaliteit toont om het je in culinair opzicht volledig naar de zin te maken. Mumtaz beschikt tevens over een klein straatterras, zodat je er desgewenst op dagen met mooi weer ook buiten van Indiase lekkernijen kunt genieten. Het restaurant is elke dinsdag gesloten. Op alle andere dagen van de week kun je er van 5 uur ‘s middags tot 11 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. Let op, de keuken van het restaurant sluit op alle openingsdagen al om half 11 ‘s avonds, dus zorg ervoor dat je tijdig je bestelling hebt geplaatst.

De chef-kok die de scepter over de keuken van Mumtaz zwaait laat zijn gasten graag kennis maken met de talloze unieke smaakcombinaties die India te bieden heeft. Uiteraard wordt er tijdens de bereiding van alle gerechten in alle gevallen alleen maar gebruik gemaakt van echt verse producten zodat er uitsluitend heerlijkheden van topkwaliteit aan je worden geserveerd. De menukaart van het restaurant telt 100 verschillende gerechten die variëren van seekh kabab (gegrild gekruid lamsgehakt) als voorgerecht tot kheer (rijstpudding gemaakt van melk, kokos en amandelen) als nagerecht. Daartussen biedt Mumtaz je ongelooflijk veel smakelijke keuzes, waaronder milde of extra pittig gekruide currygerechten en tandoori specials. Ook is het mogelijk om je smaakpapillen kennis te laten maken met specifieke Indiase streekgerechten die je op de menukaart onder de balti specials en karahi specials aantreft. Gasten die er de voorkeur aan geven om geen vlees te eten kunnen bij restaurant Mumtaz kiezen uit een aantal pure vegetarische gerechten.

Is je avondje Indiaas tafelen bij restaurant Mumtaz aan de afronding toe en is het moment aangebroken om je rekening voor al je genuttigde consumpties te betalen, dan kun je daarvoor natuurlijk zonder problemen het tegoed van je dinercheque of je dinerbon gebruiken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10