Sushi Time Amstelveen

Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Adres
Binnenhof 6a
1183 ZG Amstelveen
Telefoon
020 - 7372790
Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen
Dinerbon Amstelveen Sushi Time Amstelveen

Als u eens echt op Japanse wijze wilt genieten van sushi kunt u dat het beste doen bij Sushi Time. U kunt hier doordeweeks altijd terecht om plaats te nemen aan de lopende banden. Ook kunt u hier terecht met uw Dinerbon van Diner Cadeau.

Bij Sushi Time neemt u plaats aan de lopende band. U voelt zich absoluut geen fabriekswerker want op deze lopende banden komt steeds heerlijke sushi en ‘More Than Sushi’, lekkere teppanyaki gerechten, langs. U kunt op deze manier zelf bepalen wat u wilt eten en natuurlijk de snelheid waarmee u wilt eten. Het is een bijzondere ervaring, dat staat buiten kijf. Ook kunt u bij Sushi Time terecht zonder dat u zelfs in het restaurant aanwezig hoeft te zijn. Sushi Time bezorgt namelijk ook gewoon en omdat ze door het hele land locaties hebben zitten kunt u bijna overal de rijke Japanse keuken in huis halen.

Dit is niet eens alles wat Sushi Time in de aanbieding heeft. U kunt namelijk altijd meedoen aan de Sushi Workshop. Tijdens deze workshop krijgt u les in het maken van sushi. Aan het einde van de workshop mag u natuurlijk uw eigen sushi uitproberen. Dit is een perfecte aanbieding om te doen met een bedrijfsuitje of een privé feestje maar dat hoeft natuurlijk niet. U mag zich ook in uw eentje opgeven. Bij Sushi Time doen ze daar niet moeilijk over.

Kom dus snel echt Japans genieten. Het is vooral genieten dat u het meeste kan betalen met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10