t Oude Dorp

Dinerbon Amstelveen t Oude Dorp
Adres
Dorpsstraat 104
1182 JH Amstelveen
Telefoon
020 3453366
Dinerbon Amstelveen t Oude Dorp
Dinerbon Amstelveen t Oude Dorp
Dinerbon Amstelveen t Oude Dorp

Restaurant Grand Café 't Oude Dorp

Wie van gezellig, knus en een warme sfeer houdt, moet maar eens bij Grand Café ‘t Oude Dorp in Amstelveen langsgaan. Je vindt het, hoe kan het ook anders, aan de dorpsstraat 104 in het oude dorp van Amstelveen; tegenover het gemeentehuis. Je treft er ouderwetse gezelligheid aan. Het is een uitstekende plek voor een kopje koffie met gebak na het winkelen, of om de ochtendkrant te lezen bij jouw eerste kopje koffie. Neem gerust jouw viervoeter mee, want honden zijn hier toegestaan en krijgen zelfs een kleine surprise. Grand Café ‘t Oude Dorp is echt een restaurant waar iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Iedereen is welkom en voor de kinderen liggen er kleurpotloden en kleurplaten klaar. Neem overigens de dinerbon of dinercheque mee, want die kun je hier gebruiken.

Gezelligheid en live optredens

Het interieur van het grand café is lekker ruim, dus een privé etentje blijft ook privé. Bij mooi weer kun je ook op het terras voor het restaurant plaatsnemen. Als je geluk hebt kun je dan genieten van optredens op het dorpsplein. ‘t Oude Dorp organiseert overigens ook zelf thema-avonden en live optredens. De kaart is gevarieerd en iedereen kan aan zijn of haar trekken komen. Ook vegetarisch is geen probleem en er is zelfs een speciale stone grill kaart. Meer speciale wensen? Vraag het gewoon even; er is meer mogelijk dan je denkt. De borden zijn prachtig opgemaakt en je ziet dat de gerechten met zorg worden bereid. De bediening is zeer vriendelijk en de prijzen zijn zeer redelijk te noemen. Helemaal als je ook nog kunt afrekenen met een dinerbon of dinercheque!

’t Oude Dorp voor feesten en partijen

Grand Café ‘t Oude Dorp is dagelijks geopend vanaf 10 uur ‘s ochtends. Iedereen is welkom. In de namiddag kun je hier genieten van een echt ouderwets borreluurtje en na het diner is het restaurant open voor het uitgaanspubliek. Je kunt hier ook terecht voor feesten en partijen, bedrijfsborrels, vergaderingen of een trouwerij. Natuurlijk wel even van te voren contact opnemen: 020-3453366.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10