Thai from Sky

Dinerbon Amstelveen Thai from Sky
Adres
Kostverlorenhof 65
1183 HG Amstelveen
Telefoon
020-6406338
Dinerbon Amstelveen Thai from Sky
Dinerbon Amstelveen Thai from Sky

Gevestigd in winkelcentrum Kostverlorenhof in Amstelveen bevindt zich restaurant Thai from Sky, waar mooie, authentieke gerechten uit de Thaise keuken worden geserveerd. In ons restaurant met open keuken kunt u zien hoe de gerechten à la minute op traditionele wijze worden bereid door onze Thaise koks. Hier kunt u de geuren en smaken van magisch Thailand ontdekken in een ongedwongen sfeer. Zo kunt u een van de vele kip-, vlees- of visgerechten kiezen. Of juist een van de vegetarische of veganistische gerechten. Onze klanten zijn ook altijd zeer te spreken over onze curry’s en wij staan bekend om de lekkerste Thaise viskoekjes van Amstelveen en omstreken. Nog niet overtuigd? Ook hier kunt u betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Mocht u zich afvragen waarom Thailand ook wel ‘Het land van de glimlach’ genoemd wordt, dan wordt dat onmiddellijk duidelijk zodra u bij Thai from Sky binnenkomt. De vriendelijke bediening zal u met een glimlach ontvangen en een persoonlijke service bieden die uw avond gegarandeerd tot een succes maakt. De Thaise keuken staat bekend om de vele kruiden en specerijen. Kunt u echter niet goed tegen scherp eten, of wilt u het gerecht naar eigen smaak hebben? Wij maken voor u de gerechten zo pittig of mild als u wilt en houden rekening met uw wensen. Zo kunt u het bij ons ook altijd melden als u een bepaald allergenenvrij dieet wilt. Veel van onze gerechten kunnen glutenvrij bereid worden en alles is lactose vrij! Thai from Sky bezorgt ook, maar dit kunt u helaas niet met uw Dinerbon afrekenen.

Wij zullen alles uit de kast trekken om voor u een geslaagde maaltijd te maken. Kom dus snel met uw Dinercheque langs en geniet van de Thaise keuken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10