Alchemist Garden

Dinerbon Amsterdam Alchemist Garden
Adres
Overtoom 409
1054 JP Amsterdam
Telefoon
020 3343335
Dinerbon Amsterdam Alchemist Garden
Dinerbon Amsterdam Alchemist Garden
Dinerbon Amsterdam Alchemist Garden
Dinerbon Amsterdam Alchemist Garden

Is zo gezond mogelijk eten heel erg belangrijk voor je,dan zul je je ongetwijfeld erg thuis voelen bij Alchemist Garden, vlakbij het Vondelpark, aan de Overtoom 409 in Amsterdam. Deze eetgelegenheid richt zich namelijk puur en alleen op het serveren van raw food. Het knusse hoekpand is voorzien van een moderne inrichting van licht hout. Ondanks de tamelijk krappe afmetingen waar dit soort oude Amsterdamse pandjes om bekend staan is het Alchemist Garden toch gelukt om gezellige zitplaatsen voor enkele tientallen gasten te creëren. Dit is mede te danken aan het feit dat het etablissement geen grote keuken nodig heeft. Alle gerechten worden namelijk aan de fooddesk bij de ingang vers voor je klaargemaakt. Alchemist Garden is elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag kun je er van 9 uur ‘s morgens tot 8 uur ‘s avonds met je dinerbon of dinercheque terecht. Op zondag is deze eetgelegenheid van 12 uur ‘s middags tot 8 uur ‘s avonds geopend.

Dat je ook met raw food allerlei verrassende en vooral ook smakelijke culinaire gerechten kunt maken bewijst Alchemist Garden je graag. Zo serveert men er voor het ontbijt onder meer club sandwiches met avocado, komkommer en paddenstoelen of veganistische notenkaas. Voor alle ontbijtkeuzes geldt daarnaast dat ze volledig gluten- en suikervrij zijn, zodat het gezondheidsaspect van deze manier van eten nog eens extra wordt benadrukt. Heb je in de middag of de avond grote trek, dan kun je bij deze eetgelegenheid onder meer smikkelen van pasta pesto, lasagne en quiche. Geen zin om lang te tafelen? Dan biedt Alchemist Garden je ook de mogelijkheid om even snel te snacken. Wat dat betreft heb je onder meer keuze uit een stuk fruittaart, ijs en een portie veggie chips. Uiteraard wordt er tijdens de bereiding van alle verschillende gerechten altijd van verse bioproducten gebruik gemaakt, zodat je optimaal kunt genieten van de pure smaakbeleving dat elk gerecht je biedt.

Al het lekkers dat je bij Alchemist Garden verorbert kun je aan het einde van je bezoek vanzelfsprekend gewoon deels of volledig met het saldo van je dinercheque of je dinerbon betalen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10